a journey of self discovery


Don’t ask what the world needs, ask yourself what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come aliveHoward Thurman

Come alive and manifest your dreams.

Waar sta je nu, wat voel je, hoe zie je jezelf en waar wil je heen. Dmv fotografie zetten we die persoon neer in al zijn kwetsbaarheid en kracht want juist daar ligt je sleutel naar vrijheid.


In het Come Alive project (en diepgaander in Schaduw) acteer je als het ware in je eigen toneelstuk waardoor je het even echt maakt voor jezelf. Om toneel te spelen moet je even de persoon worden die je neerzet. En wie kan dat nu beter dan jezelf? Je wordt één met je personage en het spiegelt de kijk op jezelf. Het geeft je inzicht over hoe je jezelf ziet en wílt zien.

Elke pose, de kleding en de locatie die je kiest zijn een statement op zich. Wie ben je, hoe zie je jezelf, hoe zet je die persoon neer? Ik help je daarbij, om de onderste steen boven te halen.

Het doel hierbij is om in plaats van je gevoel in je lijf te laat marineren, het naar buiten te halen en zo de weg vrij te maken om dat te doen wat je altijd al graag wilde.

In dit project is dus niet alleen het eindresultaat/de foto van belang, maar de hele beleving van intake tot en met de spiegel.

Kortom, het Come Alive Project is een snelle, ongedwongen en fascinerende manier om inzicht te krijgen in waar je nu staat en de weg vrij te maken voor het realiseren van je dromen.

werkwijze en prijs
daphnedumoulin_come alive project
daphnedumoulin a journey of self discovery

It is all about having joy along the way.

You need to know where you stand right now, to get directions to where you want to be. Think of it as a navigation system.

And that is what we are doing in this project. Where are you now, what do you feel, where do you want to go and what is holding you back. We use photography to make you aware of your hidden riches and the proces towards your path to freedom.

If you seek freedom, than show me the one that is bound and we’ll set it free.

“Enkele weken geleden sprak Daphne me aan met de vraag of ik het leuk zou vinden een stukje van mijn verleden te verwerken in een creatieve foto die mijn gevoelsleven op dat moment een beetje zou trachten weer te geven. Ik was meteen heel enthousiast; ik vond het superleuk dat ze met dat idee naar me toe kwam want ik had nog nooit iets gelijkaardig gedaan en zag het meteen als een uitdaging om weer iets nieuws te proberen. Alvorens het maken van de eigenlijke foto zijn we een stukje gaan wandelen en hebben we een fijn gesprek gehad waarin ik vertelde over mijn verleden en waar ik graag naartoe wil. Aan de hand van vragen die Daphne stelde besloten we hoe de foto eruit zou gaan zien en wat ik zelf vooral belangrijk vond om weer te geven.

Al snel voelde ik me erg op mijn gemak bij de samenwerking; ik was bij Daphne niet bang om mijn zwakke, kwetsbare kant te tonen en rechtuit te spreken over wat ik voelde en ooit heb gevoeld. Dit kwam omdat ik weet dat ze zelf ontzettend veel heeft meegemaakt en daar nu net zoveel kracht uit put, maar ook omdat Daphne simpelweg zo’n ongelooflijk warme en lieve persoonlijkheid is. Ook tijdens het maken van de foto stelde ze me erg gerust, ondanks dat het allemaal erg nieuw en onwennig voor me was. Buiten foto’s gemaakt hebben we ook vooral veel gelachen en ideeën over het leven uitgewisseld. De gesprekken en de fotosessie waren voor mij zeker een vorm van creatieve therapie; ik kon mijn verhaal kwijt en werd gestimuleerd om een stapje uit mijn comfort zone te zetten. Daphnes inzichten over depressie en het onderdrukken van emoties hebben mij zeker uitgedaagd om anders naar mijn eigen gevoelswereld te kijken en meer rekening te houden met signalen van mijn lichaam en om af en toe even terug te schakelen. Ik vond het een inspirerende samenwerking en neem die denkwijze zeker mee in mijn herstellingsproces. Want hoe graag ik het ook ontken, dat herstellen vraagt tijd, hoezeer je soms ook het gevoel hebt dat je de hele wereld aankan. Luisteren naar mezelf is de essentie dat ik hieruit meeneem, en daarvoor ben ik Daphne erg dankbaar. ” Marit, Come Alive Project

daphnedumoulin_coronaproject

CORONAPROJECT
Er komt een boek

Houd me op de hoogte
Inschrijven
Terms and Conditions apply