Katja I can see you

Katja@Maastricht komt vol enthousiasme aanlopen want ze heeft zin in het project.
Dat haar foto een prachtige vrouw laat zien, dat wil ze nog niet echt geloven en dat de tuinbroek scheef zit vindt ze prima. Dat is allemaal niet belangrijk.

Als echt álles mogelijk zou zijn, zegt ze, dan zou ik een groot succesvol eigen evenementenbureau in het buitenland willen hebben. In Amerika bv, want daar bruist het en kun je de gekste dingen doen. Amerikanen dromen groots dus daar moet ik dan zijn.

En dan wil ik dat mensen naar mij toe komen omdat ze wilde ideeën hebben waarin geld geen enkele rol speelt en ik zorg dan dat het wordt uitgevoerd.

Ik vind het belangrijk om vrij te zijn en me niet te laten tegenhouden vertelt ze. Ik was al vroeg zelfstandig en op mijn 16e er al klaar voor om het huis uit te gaan. Het was allemaal veel te benauwend.

Ik ben niet snel tevreden en vind het belangrijk dat je je steeds verder ontwikkelt. Ik wil verder komen en niet settelen voordat ik weet wie ik zelf echt ben en wat ik wil. En reizen speelt daar een grote rol in, want dan leer je hoe je in het leven staat en wat je voor anderen kunt betekenen.

Ik wil graag dat iedereen het fijn heeft en mijn grootste angst is dat ik mensen die dichtbij staan kwets of verlies door een discussie of meningsverschil. Ik vind ruzie niet fijn.

Wat voor mij een betekenisvol leven betekent? Nou, vriendschappen zijn voor mij belangrijk en je merkt uiteindelijk vanzelf wie er met je meegaan maar echt op nummer één staat dat ik later een mooie baan heb waarmee ik goed verdien, op mijn plek ben, mijn familie gelukkig is en de liefde natuurlijk. Dat ik dit alles met mijn vriend kan delen.

Ja, zegt ze enthousiast haar schouders met een sprongetje ophalend. Dat is het!

Meer SoulStories vind je hier

Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven