mask

Wat zou je doen als je geen angst had?

Als je je masker afzet? Wie zou je zijn? Sterker nog, door je maskers af te zetten en de kanten die je van jezelf niet wilt zien te omarmen, leer je je authentieke zelf te zijn. Puur en kwetsbaar en vol levenskracht. Doen wat bij je past zonder dat je rekening houdt met de mening van anderen. Want wat je verbergt, put je uit.

Een nieuw pracht project waarvoor je je kunt opgeven is Mask of Shadow.  Beiden zijn onderdeel van het Come Alive Project en hier gaan we je weggestopte emoties ontdekken. Een pittig maar vooral mooi en fascinerend avontuur dat je leven zal verrijken! We maken je bewust van je verborgen talenten en krachten zodat je weer vol in het leven kunt staan.

Het is een ongelooflijk mooie ervaring om te werken vanuit emotie. Er ontstaat een soort puurheid en een diep gevoel van rust. Niets moet en je hoeft niet te presteren of iets uit te stralen voor een ander.


Facing the dark

 

I wish

I could show you,

when you are lonely or in darkness,

the astonishing light

of your own being.

-Hafiz

In Mask geven we je persona een gezicht. Het hele proces is gericht op het onthullen van die kanten in jezelf die je verbergt. Bij Mask kies je ervoor om alleen te fotograferen.

Bij Schaduw combineren we de fotografie met inzichtgevende gesprekken. Hierbij is niet alleen het eindproduct, de foto, van belang, maar het hele proces. Van intake tot spiegel. Voor wie durft!!

Hier kun je je opgeven en vinden hoe het werkt.

Meer over schaduwwerk.

It is terrifying to be seen, but what is more scary than lying on your death bed and thinking ‘what if I had shown up?…’

Share this Post

If you seek freedom, than show me the one that is bound and we’ll set it free.
daphnedumoulin_coronaproject

CORONAPROJECT
Er komt een boek

Houd me op de hoogte
Inschrijven
Terms and Conditions apply