Fotografie voor ondernemers

Wat je uitstraalt geeft je business

Je hebt een betere profielfoto nodig maar je vind het verschrikkelijk om gefotografeerd te worden.
Je hebt nog nooit echt goed op foto's gestaan en je weet ook niet hoe je moet staan of kijken of wat je moet doen.
Je wilt voor je onderneming geen standaard stockfoto's maar beelden die jouw bedrijf het beste representeren met echte mensen en jouw eigen vibe.

Dan zoek je een professionele fotograaf die weet hoe ze het beste uit je kan halen, jou en je mensen helpt met poseren en precies weet welke beelden jouw bedrijf nodig heeft.
Je bent op de juiste plek want jouw foto's trekken straks de beste klanten, omdat je uitsteekt boven de rest van de markt.

Er is zelfs een worry free pakket waar ik je help met je outfit en persoonlijk adviseer hoe je foto's het best tot zijn recht komen.

daphnedumoulin_fotografieMaastricht
Image
daphnedumoulin_fotograafMaastricht_Evi
PuurAdvies_DaphneDumoulin

Hoe werkt het

BESPREKING

In een gesprek vooraf aan je sessie bespreken we hoe en waar je gefotografeerd wilt worden, wat je aan kunt doen, welke foto's het beste passen bij wat je wilt laten zien van jezelf en wat je wilt uitstralen.
Ik help je daarbij zodat je vol vertrouwen uit kunt kijken naar je fotosessie.

FOTOSESSIE

De dag waarop we daadwerkelijk gaan fotograferen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfs met plezier zult terugkijken op deze bijzondere ervaring.
Ik help je bij je poses en begeleid je door het hele proces. Jij kunt alles loslaten.

REVEAL

Het moment waarop we elkaar weer ontmoeten en we je foto's onthullen. Altijd een leuk en spannend moment. Ik laat de foto's zien die ik zorgvuldig heb bewerkt en geselecteerd en samen kijken we welke foto je het beste waar kunt inzetten. Jij kiest alleen wat je mooi vindt. Ik neem alle risico. Geen druk en geen push want ik wil dat je trots bent op hoe je jezelf en je bedrijf straks in de markt gaat zetten.

Image
Image
daphnedumoulin_coronaproject
Image
Image
daphnedumoulin_bijles bij Leerkr8
Image
Daphne Dumoulin fotografeert Bart Rademakers in zijn studio in Maastricht
daphnedumoulin_coronaproject
Daphne Dumoulin fotografeert ondernemers Meerssen
Image
daphnedumoulin_ghana

Omdat je als ondernemer je tijd goed wilt besteden is het ideaal als je fotosessie gewoon bij je thuis op op kantoor kan plaatsvinden. En dat is precies wat je kunt verwachten. Ik neem alles mee wat we nodig hebben om van jou een geweldig shot te maken.

Geen reistijd, geen gestress, geen vreemde omgeving, maar gewoon op je eigen plek waar je je thuis en op je gemak voelt. En dat zie je terug in je foto.

Portret Sessie

€295

Krachtige sprekende profielfoto's voor je website en social media, banners, boekomslagen, brochures en meer

• Bespreken van je fotosessie
• 30 minuten portretsessie
• Fotosessie op locatie
• Hulp bij poseren
• High-end retouche
• Persoonlijke bestelsessie of
• Direct beslissen
• 1 foto hoge resolutie digitaal
• 2 outfits
• Extra foto €250

Business Branding

€900

Pakket waarbij we niet alleen je profielfoto maken maar ook foto's in je werkomgeving. Speciaal voor jouw situatie samengesteld zodat je onderneming het beste uit de verf komt

• 5 foto's hoge resolutie
• Meerdere outfits
• 2 foto's uitsnijden voor je social media
• Tot 2 uur fotograferen
• Persoonlijk advies hoe je foto's te gebruiken in  jouw brand

Top Branding

€1500

Uitgebreid pakket waarbij we niet alleen je profielfoto maken maar ook foto's in je werkomgeving. Speciaal voor jouw situatie samengesteld zodat je onderneming het beste uit de verf komt

• 10 foto's hoge resolutie
• Meerdere outfits en locaties mogelijk
• 2 foto's uitsnijden voor je social media
• Tot 2 uur fotograferen
• Persoonlijk advies hoe je foto's te gebruiken in  jouw brand

All-in Marketing

€1.995

Het neusje van de zalm. Bij dit worry free pakket is het een stuk gemakkelijker kiezen want je krijgt de 20 mooiste foto's die we gemaakt hebben. Je hebt je eigen bibliotheek en genoeg foto's om de komende jaren te gebruiken voor je marketing. Gebruik ze bv onderweg om even iets te posten

• 20 foto's hoge resolutie en lage resolutie voor onbeperkt gebruik
• 4 foto's naar keuze uitsnijden voor social media
• Een dagdeel fotograferen op locatie
• Persoonlijk advies hoe je foto's te gebruiken in  jouw brand

daphnedumoulin_fotografieMaastricht

Yasmine is weer zo’n mooi mens en wat fijn dat ik haar mocht fotograferen voor haar brand. Branding is hip en eigenlijk een andere term voor hoe je jezelf in de markt wilt zetten als ondernemer of gewoon als mens.
Bij een brand laat je dmv sprekende fotografie op verschillende manieren zien wie je bent.

Nu is Yasmine een creatieve duizendpoot op het gebied van grafisch ontwerp en illustraties. Ook internationaal weten bedrijven haar YM Design te vinden en als je internationaal gaat is ook je online presence belangrijk. En daar horen natuurlijk pure portretten bij die de essentie pakken van wie je bent of wat je doet.
Zo’n fotosessie kan gewoon op locatie en je hoeft niet fotogeniek te zijn om er stralend op te staan. Laat dat maar aan mij over.
Wanneer ben jij voor het laatst professioneel gefotografeerd? Je bent van harte welkom voor een sessie speciaal voor jou samengesteld.

Wil je meer weten over YM-design, ga dan naar haar insta. Ze maakt prachtige ontwerpen.
Hier zie je drie portretten uit de gehele (gezellige) fotosessie, want Yasmine is gewoon een leuk mens.

Image

Ik neem alle risico

Na je fotosessie ben je natuurlijk benieuwd naar je foto's. Daarvoor maken we een nieuwe afspraak. Dat kan live of online, waarin we je gemaakte foto's gaan bekijken en waarin jij alleen de foto's kiest die je mooi vindt. Hoeveel je er bestelt is helemaal aan jou, sommige mensen geven 300 euro uit en anderen 5000. Wat je uitgeeft bepaal je helemaal zelf en beslis je bij de reveal. Ik neem alle risico. Het is aan mij de meest mooie foto's te maken zodat je ze allemaal wilt hebben.

Heb je geen tijd of geen behoefte aan een reveal sessie en persoonlijk advies, dan kijken we meteen na de sessie naar je foto's en krijg je de mooiste foto's na high end retoucheren direct toegestuurd. Je kunt gelijk aan de slag met je bedrijf krachtig in de markt te zetten om ideale klanten binnen te halen.

Het is heerlijk om met kleine ondernemers te werken. Ben je benieuwd met welke grote bedrijven ik samenwerk dan kun je die hier zien
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ImageImage
Image
Image