daphnedumoulin_coronaproject

CORONAPROJECT over HOOP en zo🍀 Tweede golf

Zoveel mensen, zoveel manieren om met deze coronacrisis om te gaan. In dit project verzamel ik tijdens het halen van mijn dagelijks frisse neus verhalen over hoop, betekenis, contact maken en plezier hebben in deze tijd. Maar ook zijn er verhalen over verdriet en vaak een onvermijdelijk verlies.
Over mensen die het roer hebben moeten omgooien en over ongelooflijke veerkracht die soms ook eindig is.

Maar misschien zijn er ook dingen die je meer bent gaan waarderen en is er iets veranderd dat je best graag zou willen meenemen als dit allemaal voorbij is? Vanaf juni ben ik ook benieuwd hoe je denkt over alle maatregelen en of je het nog een beetje volhoudt allemaal.
En dan is het oktober met een tweede gedeeltelijke lockdown. En dat is weer een heel ander verhaal.

Neem hier een kijkje, er komen regelmatig verhalen bij. En leuk nieuws: er komt een boek, want we hebben met z'n allen toch een mooi tijdsdocument gemaakt. Ouderwets, zo'n boek? Nee hoor, want over een paar jaar kunnen we onze digitale bestanden niet meer inlezen. En dat zou jammer zijn.

Mocht je nu iemand kennen die door corona in een heel bijzondere situatie zit en die mee wilt doen met het project, laat het me even weten, of stuur degene de link even door. Grijp je kans! Je bent van harte welkom. Dank je wel!

Image

Kiri en Maura @ Maastricht | Oktober coronaweek 31

Van mij mag het allemaal wat strenger, zegt Kiri, zodat we sneller uit die lockdown komen en we weer wat meer vrijheid krijgen.

Kiri en Maura zijn twee prachtige zussen die een gezellig uitje Maastricht gepland hebben, net als de tweede golf de horeca doet sluiten. Wat geeft hun hoop? Dat lees je hier!

Share this Post

Lieve mensen, dit is deel 2 van mijn coronaproject over HOOP en zo.
Ik start hier bij coronaweek 31, wanneer de tweede golf een nieuwe lockdown noodzaakt.
Eerdere verhalen lees je hier.