BRANDING EN PORTRETFOTOGRAFIE MAASTRICHT Meerssen

Iedereen kan mooi op een foto staan!

Daphne maakt pure portretten, krachtige verhalen, life changing projecten en kunst die prikkelt.

Jarenlang heb ik de meest mooie mensen voor mijn lens die me de mooiste verhalen vertellen. Het is mijn grootste vreugde zoveel verschillende mensen te mogen ontmoeten en een krachtige sprekende foto van ze te mogen maken.

Ook jou nodig ik van harte uit om je te laten fotograferen. Ik zal de mooiste foto van je maken die je ooit van jezelf hebt gezien. Ook als je van jezelf denkt dat je niet fotogeniek bent of het vreselijk vindt om gefotografeerd te worden. Probeer het, ik weet zeker dat je met een goed gevoel en met zelfvertrouwen de sessie verlaat, met een pracht foto waar je trots op bent.

In mijn persoonlijk werk gebruik ik fotografie als middel om mijn boodschap te vertellen. Om te laten zien en te ontdekken wat zich onder de oppervlakte bevindt. Om je vanuit een ander perspectief te laten kijken. Om je te raken in iets waar je nog nooit eerder over hebt nagedacht.
Hier ligt mijn talent. Ik ben geïnteresseerd in pure en rauwe werkelijkheid. Naar de pure essentie van wie we zijn. 
Door een portret te maken kan ik een verhaal vertellen. Het is het mooiste werk dat je je maar kunt bedenken.

DAPHNE DUMOULIN | ART & PHOTOGRAPHY

Meerssen / Maastricht
The Netherlands
M +31 6 15072044

Email: daphnedumoulin@me.com
Website: www.daphnedumoulin.com

KvK 14109740
BTW NL001824003B35

My name is Daphne and I tell stories (your story) through my photographs.

Daphne is curious about life and the world. Socially engaged and with a passion for people and their stories.
She loves making portraits and Soul Stories and she created several art projects in which she uses the power of photography to see behind our masks.
It is her mission to bring awareness to the devastating power of our suppressed emotions and how they effect our lives.

Daphne holds a Master of Science MSc

Resume

 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de psyche van de mens en het SoulStory project is het eerste fotoproject waarin ik mensen ook echt, naast het maken van hun portret, vroeg naar hun dromen en verlangens. De verhalen die men met mij deelde raakten steevast aan een diepere laag waarnaar ik al die tijd op zoek was. 

De verhalen en gesprekken bleken mensen te inspireren en iets bij hen in beweging te zetten en dat was precies wat me die extra voldoening bracht.

Juist die bewustwording van onze dromen, angsten, verlangens en emoties, onze schaduwen met hun gouden cadeau is wat mij enorm boeit. Waarom doen we wat we doen en welke invloed hebben onderdrukte emoties op ons leven en ons gevoel van vrijheid. Ik heb het met diepgaande interesse onderzocht en doorleefd en wil mijn jarenlange ervaringen en steeds een beetje meer opgedane wijsheid graag met jullie delen in mijn blog en empowerment projecten.

Daarnaast zoek ik in mijn eigen werk opnieuw naar rauwe emoties, pure kracht en kwetsbaarheid. Ik ben niet bang om diep naar binnen te kijken en mijn eigen schaduwen aan het licht te brengen om zo mijn werk meer diepgang en kracht te geven. Ik probeer te ontdekken wie ik zelf echt ben en hoop zo door middel van mijn kunst jullie mee te nemen in een zelfde proces van bewustwording en daarmee leiderschap over je leven en gezondheid.

Misschien ben je nieuwsgierig geworden; welkom op mijn website!