hoe wil jij graag gefotografeerd worden?

Je wilt graag eindelijk die mooie foto van jezelf. Voor je socials, een dating site, voor je werk of misschien wel voor een ander. Geposeerd of spontaan, op je favoriete locatie of gewoon lekker thuis voor een simpele achtergrond, alleen of samen met je familie, tijdens je vakantie. Het is allemaal mogelijk.

Omdat je iets moois wilt nalaten, om je bedrijf in de markt te zetten, gewoon omdat je het verdient, om je kind een boost in zelfvertrouwen te geven en gewoon omdat het leuk is om een mooi portret van jezelf te hebben. Want wees eens eerlijk, (be)sta jij eigenlijk wel op foto's?

daphnedumoulin_portret_mariadaphnedumoulin_portret_maria

If you think photo's are not important, wait till they are all you have left

Ik heb alle excuses al gehoord:

Ik ben niet fotogeniek
Ik ben niet mooi genoeg
Ik moet eerst afvallen
Ik vind het verschrikkelijk om gefotografeerd te worden


Maar voor mij is iedereen fotogeniek en ik vind het leuk te zorgen dat jij je op je gemak voelt zodat ik het beste uit je kan halen en jij straks blij bent met de foto's die we samen gemaakt hebben.

En weet je wat het leuke is: je koopt alleen wat je mooi vindt. Ik neem al het risico!
Je bent van harte welkom!

Boek een fotosessie

Een unieke ervaring

BRANDING

Wat je Uitstraalt geeft je Business
Krachtige fotografie voor je bedrijf

Heb je een mooi portret nodig dat zoveel persoonlijkheid uitstraalt dat klanten niet meer om je heen kunnen?
Persoonlijke Fotografie die je gebruikt voor je Website, Social Media, Facebookadvertenties, Online Marketing, LinkedIn, Boekomslagen, Portfolio en nog zoveel meer.
Je bent op de juiste plek want ik help je graag die onweerstaanbare eerste indruk achter te laten! Want wat je uitstraalt geeft je business.

Persoonlijk portret

Pure sprekende portretten die naar de essentie gaan van wie je bent

If I could give you one thing in life, it would be the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are-
Frida Kahlo

Voor Iedereen die denkt niet Fotogeniek te zijn.
Ik zie je graag voor een mooi portret, of een foto op een bijzondere locatie.
Laten we samen mooie herinneringen maken voor altijd.

Hoe werkt het

Fotosessie design

In een gesprek vooraf aan je sessie bespreken we hoe en waar je gefotografeerd wilt worden, wat je aan kunt doen, welke foto's het beste passen bij wat je wilt laten zien van jezelf en wat je wilt uitstralen. Ik help je daarbij zodat je vol vertrouwen uit kunt kijken naar je fotosessie.

Fotosessie

De dag waarop we daadwerkelijk gaan fotograferen. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en zelfs met plezier zult terugkijken op deze bijzondere ervaring.
Ik help je bij je poses en begeleid je door het hele proces. Jij kunt alles loslaten.

Reveal

Het moment waarop we elkaar weer ontmoeten en we je foto's onthullen. Altijd een leuk en spannend moment. Ik laat de foto's zien die ik zorgvuldig heb geselecteerd en bewerkt en jij kiest alleen wat je mooi vindt. Ik neem alle risico. Geen druk en geen push want ik wil dat je trots bent op wat je straks mee naar huis neemt.

Boek een fotosessie

Portretten die je raken

Wil jij nu ook graag een fotosessie, boek die dan hier.
Je bent van harte welkom.

Boek een fotosessie