'Ik sta nooit goed op foto's en ik vind het echt verschrikkelijk om gefotografeerd te worden!' hoe vaak ik dat niet heb gehoord.
Maar voor mij is iedereen een goed model en ik vind het dan ook een uitdaging om te zorgen dat jij je op je gemak voelt zodat ik het beste uit je kan halen en jij straks blij bent met de foto die we samen gemaakt hebben. En gelukkig is dat ook de feedback die ik krijg.

Stel je voor wat een mooie foto kan betekenen voor je bedrijf, voor je kinderen en je geliefde, maar natuurlijk ook voor jezelf of je zelfvertrouwen.

En besta jij eigenlijk wel op foto's of ben jij degene die ze altijd maakt of ervoor wegrent? Je kinderen zullen later naar foto's van jou zoeken. Laten we samen waardevolle herinneringen maken. En weet je wat het leuke is: je koopt alleen wat je mooi vindt. Ik neem al het risico!
Je bent van harte welkom!

I love making portraits. Especially when there is time to create a deeper connection with my model. To make meaningful images it is important for you as a model to feel comfortable and at ease. And it is my job as the photographer to create such space of trust so you can express yourself freely, and feel the courage to open up and be vulnerable.

Being vulnerable makes you beautiful.

Fotosessie 95 euro exclusief foto's

10 foto's naar keuze digitaal 250 euro

daphnedumoulin_portret_mariadaphnedumoulin_portret_maria
daphnedumoulin_coronaproject

CORONAPROJECT
Er komt een boek

Blijf op de hoogte en krijg 25€ korting op je portret
Inschrijven
Terms and Conditions apply