Altijd aan staan, als je als kind voor een zieke ouder zorgt

Many of you have had life-changing experiences. And since you learned many valuable lessons from them, you want to share your message with others. Because when we share our stories and our truths, we give others permission to share theirs as well. In that there is healing, and in that there is safety. We have an immense potential to create a world in which others feel safe and seen. Our truth can have the power to heal us and others along their own process. And in that we have the potential to make a safe space for our future generations as well.  Marianne Williamson

Dit is Natascha en haar verhaal. 

Het is iedere keer weer bijzonder en opvallend hoe de verhalen van anderen iets in me raken en mss ook wel in jou. Elke SoulStory die we maken lijkt ook weer over mij te gaan.

Ook ik herken(de) de continue angst dat er elk moment slecht nieuws kan komen over een ernstig ziek familielid. Ik weet nog dat ik ’s nachts stijf van angst naast mijn bed stond als de telefoon in het studentenhuis op een ongebruikelijk tijdstip rinkelde. Er waren toen nog geen mobile telefoons dus elke tring kon voor mij zijn. En als iemand aan het bellen was, dan was ik dus niet bereikbaar..

Mijn verhaal is niet dat van Natascha, maar ik herken ook de verantwoordelijkheid die zij voelt naar haar familie en vrienden en ik herken het zo graag willen dat ze het goed hebben en ze zo graag gezond willen zien. Inmiddels ben ik daar veel rustiger in geworden, maar ook ik stond altijd aan, was continu alert en maar lachen, voor iedereen klaarstaan en rennen. Niks was me te veel. Dacht ik toen nog.

Haar verhaal gaat weer net iets verder en het is ontzettend moedig dat ze het wil delen. 

Misschien haal jij er ook wel iets uit voor jezelf en voel je je gezien of voel je een soort erkenning voor wat jij hebt meegemaakt. En wie weet ken je haar en zie je haar nu met andere ogen of heb je nog meer waardering. Wat een powerwoman!

En ik heb je een update beloofd! Man, wat een geweldige wending haar levensloop gaat nemen!

En dan nog een stukje Brené Brown: Hoe kan iemand van je houden als je niet wordt gezien? Als je je verstopt? Natascha I can See You!

Haar Soulstory vind je hier: https://daphnedumoulin.com/soul-stories/

Share this Post

Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven