daphnedumoulin fotograaf maastricht Meerssen portretten in zwart-wit

Portretten in zwart-wit, eenvoudig, puur en karaktervol

Nu moest ik in mijn archieven op zoek naar een foto die ik ooit had gemaakt en toen kwam ik deze mosaic tegen.
Enthousiast een keer gemaakt, nooit iets mee gedaan. Staat daar maar te bestaan totdat ie is vergeten en ik realiseer me de laatste tijd steeds meer dat wat we niet afdrukken uiteindelijk gewoon verdwijnt. En er komen in een razend tempo steeds meer foto’s bij!

Maar ik realiseerde me ook dat ik al lang geen zwartwit portretten meer heb gemaakt. En hoe mooi en krachtig het eigenlijk is, zo’n puur portret. Dus ja… mocht je nu zelf graag zo'n puur portret willen, kijk even op deze pagina, dan zie je hoe het in het werk gaat, zo'n fotosessie. Je bent van harte welkom!

Ontvang exclusief nieuws
Inschrijven