foto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voelt

Streetlife Experience Fotoshoot van Anne en haar paard Rio. Hij is al best oud en ik wil mooie foto’s van hem laten maken zodat ik hem voor altijd bij me heb

Anne is een bikkel. Met slechts een t-shirt en een openhangend leren jasje loopt ze naast haar paard. Rio is al jaren haar trouwe vriend en je kunt haast wel zeggen; waar Rio is, is Anne.
Ik trek intussen mijn dikste jas aan en haal handschoenen uit mijn zak. Het heeft iets komisch, wij zo met zijn drieën op pad langs velden en wegen, maar mijn telelens kan goed koud worden en met bevroren vingers kun je niks.
We hebben geluk, het is een mistige ochtend. Anne heeft Rio even uit laten razen, maar hij is nog steeds wat onrustig.
Zit in de aard van het beestje, lacht ze, dat maakt hem ook zo leuk, en ik wil graag een paar mooie foto’s van hem en ons samen, want hij is al best wel oud voor een paard.

Daarnaast is het heerlijk er even uit te zijn en samen te fotograferen en herinneringen te maken die je voor altijd vastlegt. Even wat afleiding en plezier maken in deze tijd is zo belangrijk. Even iets anders aan je hoofd hebben, lekker naar buiten, je mooi aankleden en je laten fotograferen. Trots zijn op jezelf.
Ik kan het iedereen aanraden. Juist nu. Geef het jezelf of iemand die je lief hebt cadeau. Kijk bij de StreetLife Experiences, het zijn Magazine-stijl foto's, het is NIEUW en een Must-Do voor jongeren en wie zich jong voelt.

Tijdelijk met grote introductiekortingen dus wat let je? Het is bijna Kerst en het is je van harte gegund!

Wist je dat je al een cadeaubon hebt voor 150 euro? En een No cure No pay policy? Fijne Kerst!

StreetLife Experience Anne en haar paard op pad met fotograaf Daphne Dumoulin
StreetLife Experience Anne en haar paard op pad met fotograaf Daphne Dumoulin
StreetLife Experience Anne en haar paard op pad met fotograaf Daphne Dumoulin. Foto voor aan de muur. Wall artStreetLife Experience Anne en haar paard op pad met fotograaf Daphne Dumoulin. wall art, foto aan de muur
Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven