daphnedumoulin_bijles bij Leerkr8

Leerkracht geeft bijles en laat foto’s maken voor haar brand

Strakblauwe hemel. Het zonnetje staat hoog en ik knijp mijn ogen fijn om het huisnummer van LeerKR8 te onderscheiden. Maar het kan niet mis, want bovenaan de trap die naar de voordeur leidt staat een ouderwetse schoolbank en heuse globe zoals ik me die herinner van jaren geleden.
Ik word ontvangen door mevrouw Laeven die me vol plezier een vrolijk elleboogstootje geeft en Arthur, mijn franse model, aan me voorstelt. Arthur woont hier nog niet zo lang en kan wel wat extra lessen nederlands gebruiken. En laat dat nu precies zijn wat deze oud leerkracht in haar mars heeft.
Er staan boekenkasten vol up to date leermateriaal en mandjes met spulletjes om leerlingen die wat extra hulp kunnen gebruiken een extra zetje te geven. Op het whiteboard staat de spellingles die ze zojuist nog online heeft afgerond.
Ik pak mijn camera en leg deze mooie mensen vast.

Leerkr8, bijles en studiebegeleiding, vind je in Meerssen!

Image
Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven