foto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voelt

STREETLIFE EXPERIENCE, magazine style foto’s voor jongeren en wie zich jong voelt. Elke en Bea nemen op een spontane manier afscheid van een belangrijke periode in hun leven

Rugzakken gepakt, fietsen gestald, waterflesjes gevuld en nog even de laatste check of dat ene jurkje leuk genoeg is om ook nog mee te nemen. Elke en Bea zijn twee hartsvriendinnen en gaan nog vlak voordat hun wegen gaan scheiden gezellig mee op pad door de straten van Maastricht voor een echte STREETLIFE EXPERIENCE. Om herinneringen vast te leggen en afscheid te nemen van een mooie tijd hier.

Het is toch een belangrijk deel van je leven als je als student besluit in het buitenland te gaan studeren, volwassen te worden, je eigen boontjes te doppen en nog verder uit te vliegen. Want dat gaan deze twee beauties doen: Elke gaat naar Portugal en Bea steekt de oceaan over naar Chili.

foto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voelt

Vriendschap op afstand, maar deze twee super meiden gaan dat wel redden. Ik zie ze als grannies nog de wereld over vliegen om elkaar te bezoeken. Maar eerst gaan we foto’s maken, op zoek naar mooi licht en de perfecte plekken die hun persoonlijkheid weerspiegelen.

Het was super gezellig en wat hebben we gelachen! Hier een sneak peak behind the scenes! Hun verhaal en meer foto's zie je onderaan de post.

Half februari start de boekingsperiode voor nieuwe Experiences voor dit jaar. In april gaan we van start!

foto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voeltImagefoto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voelt
Elke en Bea @ Maastricht uit Pretoria en Milaan
foto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voeltfoto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voeltfoto experiences Daphne Dumoulin Fotografie. Magazine style foto's voor jongeren en wie zich jong voelt

Als alles mogelijk zou zijn en je hebt geld genoeg, wat zou je doen met je leven?

Nou, we studeren beiden economie, specialisatie ‘emerging markets’.. Bea moet erom lachen. In life, we still have to figure that out.. ze kijken elkaar veelbetekenend aan en proesten het uit. Het is gezellig met die twee.
Reizen.. zegt Elke dromerig. Ik zou een restaurant openen. Ik weet het niet zeker want ik ben zelf geen goede chef, zegt ze nadenkend. Ja, een restaurant aan het strand. Somewhere warm with palmtrees. An island! zegt ze enthousiast.

Ik weet het niet, zegt Bea. Ik denk dat ik gewoon veel geld zou doneren. Ik zit niet zo ingewikkeld in elkaar. Ik zou scholen bouwen, centra voor kinderen creëren. Ik word blij van de blijdschap van anderen. Ik zou een eigen huis kopen en mijn ouders iets kopen. Ik verdien al dat geld niet, andere mensen hebben het ook nodig. EN ik zou naar haar restaurant gaan!

Bea leest graag klassieke engelse romans. Dit jaar wil ik weer meer lezen, zegt ze.
Ja dat zouden we allemaal meer moeten doen. We hebben meer vrije tijd nodig! lacht Elke. Ik zou beter voor mezelf moeten zorgen, meer bewegen, naar de gym, voor mezelf koken, meer lezen, naar buiten gaan. See the sun! haakt ze aan.

Maar eerst vliegen deze hartsvriendinnen uit naar Chili en Portugal. Hun proefschrift verdedigen ze online en in november zijn ze terug voor hun diploma.

Wat zou je doen als alles mogelijk was?

STREETLIFE EXPERIENCE

The photoshoot was so much fun, we loved it! zegt ze als we afscheid nemen. Het is de laatste experience samen in maastricht en dat maakt het extra bijzonder.
I really liked that we used the city as our background. Much better than a studio. It is more real and as life is, zegt Elke en Bea is het er helemaal mee eens.
Je weet meteen weer; dit is die straat, en dat was daar, zegt ze. We zullen ons altijd herinneren dat we een fotoshoot voor de universiteitsbieb hebben gehad, lachen ze hard.

Bea en Elke vieren hun vriendschap en nemen afscheid van een belangrijke periode in hun leven. En wat is nu mooier dan dat voor generaties lang vast te laten leggen in een echte Foto Experience!

In april is er nog plaats voor twee nieuwe Experiences! Voor iedereen die zich jong voelt!

#fotograafmaastricht #streetlife #fotoexperiences #maastricht #portretfotograaf #Student #streetstyle

Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven