How does it feel to come alive?

Wat zou je doen als je geen angst had? Als je je masker afzet? Wie zou je zijn? Sterker nog, door je maskers af te zetten en de kant die je van jezelf niet wilt zien te omarmen, leer je je authentieke zelf te zijn. Puur en kwetsbaar. Doen wat bij je past zonder dat je rekening houdt met de mening van anderen. Want als je niet doet wat bij je past raak je uitgeput.
Dit project is helemaal voor jou als je

•Openstaat voor zelfreflectie, je geïnteresseerd bent in persoonlijke groei en je de dag wilt gebruiken om je transformatie een boost te geven.

•Je op een snelle, leuke en fascinerende manier inzicht wilt krijgen in je maskers en onderliggende denkpatronen en je die inzichten wilt gebruiken om een switch te maken in je leven.

•Een fase in je leven wilt afsluiten omdat je een nieuw pad hebt gekozen.

In dit project krijg je GEEN basic stressmanagement tips, maar ga je WEL de onderliggende emotionele en fysieke blokkades ontdekken en oplossen die je gestrest, oververmoeid en overprikkeld maken. We gaan helemaal tot aan de bron van wat je tegenhoudt en we gaan samen verbanden leggen zodat je ook echt het geheim gaat begrijpen achter die stress.

Sommige dingen zullen je verrassen. Wees welkom met een open mind!

Werkwijze

Eerste afspraak: hoe zie je jezelf en hoe wil je die persoon neerzetten. Een zeer verhelderend gesprek met inzichten in jezelf en over de plaats die je nu inneemt in de wereld. Daarnaast kijken we welke locatie geschikt is voor jouw fotosessie en of je eventueel iets wilt meenemen, of dat je specifieke kleding aan wilt. Ik help je bij dit creatieve proces. Alles is vanaf hier nog mogelijk, we hebben alleen een houvast nodig om te starten. We maken hiervoor een wandeling om optimaal van je creativiteit gebruik te kunnen maken.

Fotograferen: nieuwe afspraak op korte termijn om daadwerkelijk te gaan fotograferen. In de tussentijd heb je wellicht al nieuwe inzichten gekregen in jezelf en daarmee gaan we aan de slag.

Spiegel: vervolgafspraak van een uur waarbij je je foto's ziet. Aan de hand van wat dat bij je losmaakt kijken we naar waar je blokkades liggen en hoe je die kunt loslaten. Hier gaan we je verborgen kanten en mogelijkheden ontdekken want het mooie van het project is, dat er onbewuste dingen naar boven komen tijdens het fotograferen. Bij dit onderdeel geef ik je handvaten om een switch te kunnen maken, want het hele traject is gericht op zelf empowerment.

Wat kost het

Het hele proces van eerste afspraak tot en met de spiegel kost €275

We werken op een locatie die past bij jouw project. Woon je ver weg en reis ik in die drie dagen meer dan 20 Km, dan komt er 19 ct per Km reiskostenvergoeding bij.

Je krijgt je foto mooi afgedrukt op A4 formaat en het digitaal bestand voor dezelfde afmeting.

Heb je nog vragen, laat het me gerust weten en anders zie ik je graag voor een hele bijzondere ervaring.

Geef je op

Je kunt je opgeven door mij een mailtje te sturen of gewoon te bellen: 06 15 07 2044

Bij contact vind je meer gegevens.

Dit project is tevens prima te combineren met een therapie of coaching die je misschien al volgt.

Don’t ask what the world needs, ask yourself what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs is people who have come aliveHoward Thurman
 
daphnedumoulin_coronaproject

CORONAPROJECT
Er komt een boek

Houd me op de hoogte
Inschrijven
Terms and Conditions apply