daphnedumoulin_portret_branding

Hoe gaat dat nu zo’n fotosessie? Barbara is financieel adviseur bij PuurAdvies en laat stralende portretfoto’s maken voor haar brand

Krachtige sprekende Portretten en Brandingfotografie

Met mijn camera op mijn rug stap ik bij Barbara binnen. Ze heeft de mooie blouse aan die we hadden uitgekozen voor haar fotosessie en ze ziet er schitterend uit. 

Oooh, jij hebt echt een verschrikkelijk beroep, zegt ze als ze mijn jas aanneemt. Al die mensen die niet gefotografeerd willen worden!
Ik begin te lachen. Dat heb ik al zo vaak gehoord, zeg ik, maar als de kop er eenmaal af is ga je het leuk vinden, let maar op.

Als ze even later kokend water over de theezakjes schenkt zet ik mijn achtergrond klaar en zie dat het licht mooi op haar gezicht valt.
Blijf eens even staan, zeg ik. En met een paar goede aanwijzingen is het alsof Barbara nooit anders gedaan heeft en heb ik een pracht model voor mijn lens.

Het ene jasje wordt verruild voor een ander en we gaan nog eens rustig door haar kledingkast. Als Barbara haar geliefde roze pakje aantrekt is het gelijk duidelijk; dit is het. Ze gaat staan en straalt meteen een natuurlijke kracht uit. Dit is Barbara ten voeten uit; vriendelijk, toegankelijk, professioneel, no-nonsens, mooi en krachtig. Een dame die je vol vertrouwen je financiële hebben en houwen wil voorleggen zodat ze je een goed financieel advies kan geven. Deze dame weet wat ze doet.

Toch ben ik wat zenuwachtig als ik een week later met mijn laptopje onder de arm bij haar aanbel. Ik hoop maar dat ze de foto’s mooi vindt.
En, heb je nog wat moois kunnen vinden tussen al die angstige blikken? vraagt ze met een knipoog. Toen je zei dat ik zo’n sessie leuk zou gaan vinden dacht ik ‘je kunt me veel vertellen maar ik ga dit NIET leuk vinden!’ lacht ze hard. Maar na een paar foto’s werd het warempel gezellig. Vol enthousiasme reden we zelfs nog even het veld in voor een banner voor haar socials. En gelukkig was ze blij met het resultaat.

Fijn om iemand zo blij te kunnen maken.

Wil je graag een goed financieel advies, kijk dan even op www.puuradvies.nl. Daar vind je interessante blogs met een hoop tips. Barbara woont in Bunde en werkt volledig onafhankelijk. Ze helpt naast gerenommeerde bedrijven ook particulieren graag verder naar financiële rust en zekerheid.

En wil jij nu ook graag een professionele fotosessie voor je bedrijf zodat je uitstraalt wat je waard bent, dan ben je van harte welkom.
Hier lees je hoe het in zijn werk gaat.

Share this Post

Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven