daphnedumoulin_fotograaf

Anne en Rio, soms heb je van die droomopdrachten

Anne is een bikkel. Met slechts een t-shirt en een openhangend leren jasje loopt ze naast haar paard. Rio is al jaren haar trouwe vriend en je kunt haast wel zeggen; waar Rio is, is Anne.
Ik trek intussen mijn skibroek aan en haal dikke handschoenen uit mijn zak.  Het heeft iets komisch, wij zo met zijn drieën op pad langs velden en wegen, maar mijn coronaproof telelens kan goed koud worden en met bevroren vingers is het lastig de ontspanknop in te drukken, dus ik ben voorbereid!

Heerlijk op pad

Even wat afleiding en plezier maken in deze coronatijd is zo belangrijk. Even iets anders aan je hoofd hebben, lekker naar buiten, je mooi aankleden en je laten fotograferen, mooie blijvende herinneringen maken. Trots zijn op jezelf.
daphnedumoulin_fotograaf

We hebben geluk, het is een mistige ochtend. Anne heeft Rio even uit laten razen, maar hij is nog steeds wat onrustig. Zit in de aard van het beestje, lacht ze, dat maakt hem ook zo leuk, en ik wil graag een paar mooie foto’s van hem en ons samen, want hij is al best wel oud voor een paard.

Daarnaast is het heerlijk er even uit te zijn en samen te fotograferen en herinneringen te maken die je voor altijd vastlegt. Nu krijgt Anne haar tijd wel om, maar dat geldt niet voor iedereen. Even wat afleiding en plezier maken in deze coronatijd is zo belangrijk. Even iets anders aan je hoofd hebben, lekker naar buiten, je mooi aankleden en je laten fotograferen. Trots zijn op jezelf.

Ik kan het iedereen aanraden. Juist nu in coronatijd. Geef het jezelf of iemand die je lief hebt cadeau. Het is je van harte gegund!

StreetLife Experience Anne en haar paard op pad met fotograaf Daphne Dumoulin

Share this Post

StreetLife Experience Anne en haar paard op pad met fotograaf Daphne Dumoulin. wall art, foto aan de muur
Nieuws, campagnes en specials!
Inschrijven